Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Colin Farrell míří na Arktidu


ikona
Spooner
bbcfarrell
Hollywoodská hvězda se představí v ambiciózní minisérii od BBC. 

Sympaťák Colin Farrell sice nikdy nevyrostl do předpokládané hvězdy první ligy a po mnoha propadácích se stal spíš známým “box office poisonem“, i přesto jde ovšem pořád z role do role a v Hollywoodu na něj i po řadě failů naštěstí nezanevřeli. A on si v posledních letech naopak vybírá zajímavější, i když někdy menší, projekty. Že se nebojí ani televize, ukázal před pár lety v druhé sérii True Detective. A nyní se do bedny zase na chvilku vrátí.

 

Uvidíme ho totiž v chystané čtyřdílné minisérii od BBC The North Water. V adaptaci románu od Iana McGuire si zahraje Henryho Draxe, amorálního zabijáka a lovce velryb, jenž se v polovině 19. století vydá s bývalým vojenským chirurgem Patrickem Sumnerem na nebezpečnou velrybí výpravu k Arktidě. Jejich cesta se ovšem brzy zvrhne v boj o přežití v arktických ledových pustinách. Celý projekt pak napíše a zrežíruje méně známý režisér Andrew Haigh, jenž má na kontě např. dramatický seriál od HBO, Looking. BBC pak nejspíš vkládá do projektu velké naděje, a i okolo druhé hlavní role nyní krouží několik hvězdných zájemců. Zní to zatím velmi nadějně a survival kousků je pořád jako šafránu. Snad nám tedy z Farrellova boje o přežití bude pořádná zima.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace