Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Živí mrtví vyfasují další spin-off


ikona
Spooner
amcdeadmichonnewalkingwalking deadživí mrtví
Slavný zombie hit sice mele z posledního, jeho tvůrci ovšem stejně chystají seriálového bratříčka. 

Někdy si říkám, že kravaťáci z kabelovky AMC a tvůrci Živých mrtvých žijí v naprosto jiné dimenzi. V dimenzi, v níž je nemrtvý seriál stále hitem a diváci se ho nemohou nabažit. V naší realitě je přitom situace zcela opačná. Po každé nové epizodě se vyrojí zprávy, že sledovanost spadla na nové dno, zombíci už příliš nikoho nezajímají a o tvůrčí krizi vypovídá i fakt, že tuto potápějící se loď opouští jedna hvězda za druhou. Naposledy ohlásila odchod Danai Gurira aka Michonne. Jenže to kabelovce evidentně nijak nevadí. The Walking Dead tedy bylo nedávno obnoveno pro již desátou sérii a bývalý hlavní hrdina seriálu Rick Grimes vyfasuje své vlastní televizní filmy. A aby toho zoufalého ždímání nebylo málo, dostaneme i v pořadí už druhý spin-off.

 

Ano, čtete dobře. Jako by nestačilo, že seriálová adaptace slavných comicsů Roberta Kirkmana zajímají čím dál méně lidí, stejně dostaneme nášup. Práce na dalším seriálovém bratříčkovi potvrdil jeden z hlavounů AMC, Ed Carroll. Podle něj bylo na projekt povoláno několik scenáristů, kteří aktuálně pracují na příběhu, žádné detaily o zasazení příběhu ovšem říct nechtěl. A vzhledem k tomu, že se novinka nachází nejspíš v rané fázi, mohou fandové asi zatím jen spekulovat. Záštitu nad projektem pak bude mít samozřejmě Scott Gimple, bývalý showrunner Živých mrtvých, jenž má aktuálně dohled nad celým rozšiřujícím se zombie universem. Jsme zvědaví, jak dlouho se bude ještě rozrůstat, než patřičným hlavám dojde, že už to moc nemá cenu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace