Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Alternativní Marvel se dočká seriálu


ikona
Spooner
avengersdisneykdybylokimarvelwhat if
Jak by to vypadalo, kdyby důležité události ve světě Avengers dopadly trochu jinak? Na to brzy dostaneme odpověď! 

Že Disney chystá na svou blížící se streamovací službu Disney+ seriálovou invazi marveláckých comicsovek, jste už asi postřehli. Svých sólových sérií se zde dočkají Loki, Scarlett Witch s Visionem či Falcon s Winterem Soldierem. To vše s původním obsazením a podle všeho i zatraceně velkým rozpočtem. Tamní kravaťáci už ale dlouho dávají najevo, že se nebude jednat o jediné kousky. A ten další zní zatraceně zajímavě.

 

Disney+ totiž chystá adaptaci populární comicsové série Co kdyby? Ta se pak logicky zamýšlí nad tím, jak by to vypadalo, kdyby se slavné události či věci v populárním universu staly naprosto jinak, než ve filmech. Jedna z epizod tak např. bude zkoumat, jaké by mělo následky, kdyby byl majitelem Thorova bájného kladiva Mjolnir ve skutečnosti Loki. Tvůrci pak podobné zápletky prozkoumají ve formě animované antologie, jež navíc bude poměrně logicky vyjmuta z hlavního comicsového universa Marvelu. Nad projektem pak bude mít záštitu Marvel guru Kevin Feige, takže je tu slušná pravděpodobnost, že budou tyto alternativní zápletky zpracovány se ctí. Studio pak údajně nevylučuje také návrat některých herců z filmů, kteří by své postavy nadabovali. Zní to zkrátka velmi slibně a jsem zvědav, jakých alternativních linek se nakonec dočkáme. A pevně doufám, že kvůli animované formě se nepůjde až příliš na ruku dětskému publiku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace