Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý spin-off Živých mrtvých má zelenou


ikona
Spooner
amcdeadmichonnewalkingwalking deadživí mrtví
Další bratříček nemrtvého hitu je definitivně na cestě. Máme se začít bát? 

Já už těm hlavounům z kabelovky AMC opravdu nerozumím. Jako by nestačilo, že po každém novém díle jejich kdysi populárního zombie hitu The Walking Dead čteme zprávy o tom, že se seriál propadl na ratingové dno, a že ho opouští čím dál více jeho hvězd, producenti stále chystají další a další projekty z tohoto světa. A to i přes fakt, že ani první spin-off Fear the Walking Dead není kdovíjaká ratingová pecka. O dalším seriálovém bratříčkovi Živých mrtvých se však spekuluje už delší dobu. A nyní dostal na AMC konečně zelenou.

 

Třetí doposud nepojmenovaný seriál na motivy komiksů Roberta Kirkmana bude pojednávat o první generaci mladistvých, jež dospívala v novém post-apokalyptickém světě. Hlavními postavami by pak měly být dvě dívky. Seriál bude mapovat jejich životní cestu v tomto nehostinném světě, kdy se někteří nakonec postaví na dobrou a jiní zase na špatnou stranu barikády. Kde a kdy se bude děj odehrávat, zatím není jasné. Něco mi ovšem říká, že na fanoušky doufaný odklon do jiného státu budeme moci zase zapomenout. Na seriál pak bude kromě šéfa celého zombie univerza Scotta Gimplea dohlížet také scenárista Matt Negrete. Novinka by měla dorazit na obrazovky příští rok. Do té doby si tak můžeme klást otázku, zda chce nemrtvé teen drámo vůbec někdo vidět.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace