Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Příšerky s.r.o. se vrátí


ikona
Spooner
disneymonsterspříšerky sro
Slavná pixarovka se dočká seriálového sequelu. A dočká se nejspíš poctivé péče. 

Příšerky s. r. o. patří mezi nejpopulárnější animáky studia Pixar. A také jejich prequel Univerzita pro příšerky si dle mého udržel solidní kvality a mezi těmi nucenými “druhými“ pixarovkami se řadí k tomu lepšímu. Jenže ani jeden návrat do světa roztomilých příšerek evidentně kravaťákům od Disneyho nestačí a Mike se Sullym se vrátí znovu. A tentokrát v seriálové podobě, které se dočkáme na blížící se streamovací službě Disney+.

 

Nové Příšerky s. r. o. pak budou regulérním prequlem, jenž se bude odehrávat půl roku po původním filmu. Tentokrát v něm budeme sledovat mechanika Tylora Tuskmona, jehož snem je se prosadit na stejné úrovni jako Mike se Sullym a vybírat energii pomocí smíchu dětí. Říkáte si, že se bude zase jednat o klasický laciný animák typu televizního Na vlásku či Tučňáků z Madagaskaru? Vypadá to, že tentokrát by to nemusel být tento případ. Do seriálu se totiž vrací v podstatě kompletní hlasové obsazení v čele s Johnem Goodmanem a Billy Crystalem. Mike se Sullym sice budou mít méně prostoru než dříve, i jejich hlasový návrat ale nahrává tomu, že toto animované pokračování by mohlo dostat důstojnou péči. Ostatně, Disney+ nehodlá prakticky na žádné své novince šetřit, takže i u zeleného jednoočka a chlupatého modráska by mohly dolary solidně vidět . Tedy doufáme. Co říkáte, je podle vás návrat Příšerek rozumný nápad, nebo jde spíš o zbytečné ždímání značky?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace