Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nicole Kidman a tvůrci Sedmilhářek znovu spolu


ikona
Spooner
bigbig little lieshbohulukidmanlieslittlesedmilhářkystrangers
Oscarová herečka seriály jen tak neopustí. A bere si na paškál další knihu od autorky Big Little Lies. 

Hvězdné Nicole Kidman se v té televizi nějak zalíbilo. Nejdříve se ukázala v druhé sérii kriminálky Top of the Lake, větší povyk ovšem způsobila parádními Sedmilhářkami, díky nimž má doma na poličce o pár prestižních cen více. A ze seriálového pole rozhodně neodchází. Už za pár týdnů ji uvidíme v druhé sérii Big Little Lies, poté se taktéž na HBO objeví s Hugh Grantem a Donaldem Sutherlandem v novince The Undoing. A pak ji čeká natáčení dalšího seriálu.

 

Tentokrát se ovšem z HBO přesune na internetové Hulu, kde se objeví v projektu Nine Perfect Strangers. Seriál je adaptací dalšího bestselleru autorky knižních Sedmilhářek, Liane Moriarty, takže zde by měl být herečka už opravdu jako doma. Příběh nás zavede do wellness resortu, který slibuje zákazníkům životní změnu. Právě onu proměnu chce během 10denního procesu prodělat devět vystresovaných a nespokojených lidí. Kidman si pak zahraje ředitelku onoho resortu, která má proměnu jejich těla i mysli na starosti. Oni ovšem vůbec nemají tušení, co všechno se na ně opravdu chystá. Kidman se pak znovu nespojuje jen s uznávanou autorkou, ale také s tvůrcem a showrunnerem Big Little Lies Davidem E. Kelleyem, s nímž ostatně pracuje také na zmiňovaném The Undoing. A aby byl tvůrčí tým ze Sedmilhářek kompletní, dorazí také několik jeho producentů. Tohle zní prostě jako sázka na jistotu, s níž asi Nicole nešlápne vedle.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace