Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: FOX


ikona
Diego.Dorlan
fox,tv-seriálynovinkytrailertrailery
S čím nás zkusí oslovit stanice FOX v příští seriálové sezóně? 

Aktuálně se nacházíme v konci seriálové sezóny. Zkušení čtenáři a diváci již znají jak to chodí, ale pro připomenutí: stanice se rozhodují, které seriály si ponechají do budoucna a se kterými se diváci rozloučí. Článek s letošní bilancí si můžete přečíst zde. Ovšem na seriálovém poli není všem dnům konec, jelikož stanice si vždy chystají náhradníky, kteří zaplní místa po ukončených kouscích. Takový je už seriálový cyklus života.

V tomto článku si vezmeme na mušku stanici FOX, která již delší dobu hledá cestu zpátky na výslunní. Po loňském fiasku s rušenými seriály to letos nebylo o moc lepší a stanice se rozhodla poslat ke dnu slušnou řádku seriálů. Což znamená, že se v příští sezóně setkáme s nemalým počtem novinek. Tak si na ně pojďme posvítit.

Deputy - Díky archaickému právnímu systému se po smrti šerifa okrsku v Kalifornii dostává na tuto pozici velmi nepravděpodobný kandidát. Ten povede ambiciózní tým, který si nedá pokoj, dokud spravedlnost nezvítězí.

neXt - V tomto sci-fi se jedna z prominentních osob ze Sillicon Valey dozvídá, že jeho vlastní výtvor - nebezpečná umělá inteligence může způsobit celosvětovou katastrofu. Zabránit se tomu pokusí s pomocí člena/členky jednotky kyberzločinů.

Not Just Me -  Dívka, jež vyrůstala jako jedináček zjistí, že její otec - doktor a průkopník v oboru umělého oplodňování - použil své sperma k početí až stovky dalších dětí. Dvě další dívky poznává a bude na nich, zda se jim z tohoto neortodoxního vztahu podaří vytvořit vztah sesterský.

Prodigal Son - Syn nechvalně známého zabijáka ví, jak vrahové přemýšlí. To je také jeden z důvodů, proč je jedním z nejlepších kriminálních psychologů. Jeho práci mu ovšem komplikuje ne příliš jednoduchý osobní život v čele s rodinnou situací.

Filthy Rich - Při letecké nehodě umírá hlava velmi bohaté jižanské rodiny. Při čtení závěti se ovšem jeho příbuzní dozvídají, že během svého života měl tři nemanželské děti a na všechny pamatoval ve své vůli.

Outmatched - Komedie o pracujících rodičích, kteří vychovávají čtyři děti. A tři z toho jsou géniové. V roli rodiče se představí Jason Biggs z Prci, prci, prcičky.

9-1-1: Lone Star - Akční drama, v němž si Rob Lowe zahraje policistu z New Yorku, který se přestěhuje se svým synem do Austinu v Texasu. V centru pozornosti by měl být konflikt mezi prací a rodinou. 

Duncanville - Animovaná komedie o patnáctiletém chapci jménem Duncan a jeho přátelích a rodině. Hlasy propůjčí postavám Amy Poehler, Ty Burrell, Rashida Jones a Wiz Khalifa.

Bless the Harts - Další animovaná novinka o partičce flákačů, kteří neustále sní o vysokém sociálním statusu a bohatství, aniž by si uvědomili, že existují i jiné formy bohatství.

The Great North - Třetí animovaná komedie na tomto listu bude o dobrodružstvích rodiny Tobinů na Aljašce. Mezi dabéry postav se zařadí Nick Offerman, Paul Rust či Dulce Sloan. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace