Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Falcon a Winter Soldier nabírají posily


ikona
Spooner
bruhldisneyfalconmarvelwinter soldier
Jaké známé tváře se objeví v comicsové týmovce od Disney+? A kdo ji natočí? 

Avengers: Endgame už má většina z nás za námi, a tak může chystaná streamovací služba Disney+ pomalu pracovat na chystaných seriálech ze slavného comicsového univerza. Už nějakou dobu víme, že svých vlastních seriálů se pod dohledem samotného Kevina Feigea dočká Loki, Hawkeye, Scarlett Witch s Visionem a jako první dorazí týmovka Falcona s Winter Soldierem. Té se dočkáme příští rok a práce na ní jdou podle všeho rychle kupředu.

Šestidílná série se bude odehrávat samozřejmě po čtvrtých Avengers a měla by podle všeho být tak trochu buddy komedií, v níž se oba hrdinové budou malinko pošťuchovat. Zatímco Falcon se nejspíš bude vyrovnávat s novou úlohou po konci Endgame (ne, radši to ještě nenapíšu), Bucky se bude snažit po několika desetiletích začlenit do normálního života a bude se vyrovnávat se strastmi moderního světa. Jaké dobrodružství je ale v sérii čeká, zatím není jasné. 

 

Podle všeho do toho ovšem promluví také dva staří známí z Civil War, Sharon Carter a záporák Zemo. Ano, Emily Van Camp i Daniel Brühl se podle všeho vrátí. A zejména návrat jedné z nejzajímavěji napsaných záporných postav Marvel univerza by mohl být hodně zajímavý. Všech šest epizod pak zrežíruje televizní veteránka Kari Skogland, která má na svém kontě např. Příběh služebnice, Americans, Vikingy či chystanou minisérii The Loudest Voice s Russellem Crowem. Tak doufejme, že bude mít cit i pro akční scény. První marvelovka od Disney+ se zkrátka hýbe kupředu, tak snad opravdu dostane co nejlepší péči.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace