Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lobo dostane seriál


ikona
Spooner
dckryptonlobosyfy
Oblíbený comicsový antihrdina se po Kryptonu dočká vlastní sólovky. Je to ale dobře? 

Lobo je jednou z těch prokletých comicsových postav, jež se na plátna chystala celkem dlouho. Okolo psychopatického mimozemšťana milujícího metal, jenž vyvraždil svou rodnou planetu a nyní se živí jako žoldák, se jeden čas točil například i Michael Bay. Filmové námluvy ovšem nakonec nevyšly a chudák Lobo dopadl možná nejhůře jak mohl. Nakonec se totiž uchytil až v druhé sérii prequelu Supermana, děsivém Kryptonu. A jeho laciné vizáži pohybující se mezi céčkovým cosplayem a zpěvákem metalového revivalu se už v prvních ukázkách smál celý internet. Jenže ani to zřejmě kravaťáky ze Syfy neodradilo a po pouhém jednom dílu druhého Kryptonu začínají pracovat na Lobově sólovce.

 

Ano, charakter, který stále u fanoušků budí, mírně řečeno, velmi rozporuplné reakce rozšíří seriálový vesmír Kryptonu a nejspíš se dočká vlastního seriálu. Ten sepíše jeden z producentů Supermanovy rodné planety či seriálového Constantinea, Cameron Welsh. Zda se do role vrátí i jeho představitel Emmett J. Scanlan zatím není jasné, dá se to ovšem z logických důvodů předpokládat. Já však stále doufám, že tento projekt neprojde přes fázi pilotu. Nebo aspoň Lobo do své sólovky projde pořádným faceliftem. Něco mi ale říká, že ani jedno od hlav ze stále marného Syfy asi čekat nemohu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace