Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězdně obsazený King


ikona
Spooner
cbsheardkingmarsdenstandstephen kingsvědectví
Další ze slavných knih legendárního spisovatele se dočká minisérie. A s hodně zajímavou sestavou. 

Asi vám neuniklo, že spisovatelské legendy Stephena Kinga je v posledních letech plno nejen v kinech, ale i na seriálovém poli. Zatímco filmoví fanoušci se těší na druhou část jeho kultovky To či sequel Osvícení Doktor Spánek, seriálový rybníček v posledních letech zažil např. z minisérii 11.22.63, nepovedenou Mlhy či divácky úspěšný Castle Rock. A do toho HBO chystá ještě adaptaci Kingova Outsidera s Benem Mendelsohnem. A jak jste asi z nadpisu všichni pochopili, tím autorova invaze na malou obrazovku rozhodně nekončí. Minisérie se totiž dočká i další z jeho oceňovaných knížek, post-apokalyptické Svědectví.

 

Novinku chystá streamovací služba CBS All Access a zavede nás do světa, kdy už není lidstvu příliš veselo. Po smrtící epidemii totiž zůstalo naživu jen minimum přeživších. A ti se rozdělili do dvou zcela rozdílných táborů. Jedni se uchylují k matce Abigail, další vyhledávají útočiště u Temného muže, Randalla Flagga. A jejich boj o osud světa se blíží. Jedna z těch velebenějších Kingových knížek pak láká zatraceně zajímavé obsazení. Hodně blízko k podpisu smlouvy má totiž údajně James Marsden z Westworldu, Amber Heard z Aquamana, veterán Greg Kinnear či dokonce Whoopi Goldberg, která by si měla podle všeho zahrát právě hodnou matku Abigail. Projekt má pak na starosti režisér Josh Boone, jenž má na kontě např. úspěšné Hvězdy nám nepřály, ale také problémovou comicsovku The New Mutants, které se snad někdy v tom kině i dočkáme. Bonne by pak měl snad natočit rovnou všechny díly. A to už je hodně zajímavá sestava a vypadá to, že streamovací odnož CBS si dává na této novince záležet. Tak snad se The Stand nakonec bude počítat do Kingových nadprůměrných adaptací.


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace