Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jaime míří do Hollywoodu


ikona
Spooner
fxgame of throneshollywoodhra o trůnyjaimelannisterthronestrůnywaldau
Hvězda Hry o trůny už si našla další seriálovou štaci. V čem se objeví? 

Asi každý divák si našel ve Hře o trůny svého hereckého oblíbence, jemuž přeje velkou budoucnost. Mezi ty nejpopulárnější tváře seriálu pak bezpochyby patřil charismatický Nikolaj Coster-Waldau. I díky sympatickému Dánovi se jeho Jaime Lannister překlopil v nejoblíbenější postavy fantasy megahitu a fanoušci doufali, že se uchytí v nějaké další velké pecce či si ho začnou více všímat filmoví producenti. Jenže Nikolaj sice zaválel ve vězeňském Shot Caller, jinak to ovšem s jeho celovečerní kariérou zatím kdovíjak slavně nevypadá. A tak si továrna na charisma sehnala další seriálový projekt. A o něco menší, než jsme si u něj možná přáli.

 

Objeví se totiž v chystaném pilotu kabelovky FX Gone Hollywood. Novinka nás zavede do továrny na sny v 80. letech, kdy se skupinka hledačů talentů a agentů rozhodne postavit na vlastní nohy a rozjede svůj byznys. A svým stylem změní tamní průmysl jednou provždy. A jednoho z této skupinky si pak zahraje právě slavný sesterský milovník. Tvůrci budou ve scénáři mixovat fiktivní charaktery se skutečnými osobnostmi a událostmi. V projektu od uznávaného producenta Scotta Rudina (Social Network, Tahle země není pro starý) se pak dále objeví Lola Kirke z Mozart in the Jungle, John Magaro z Umbrella Academy či Overlordu a také veterán Jonathan Pryce alias Nejvyšší vrabčak taktéž ze Hry o trůny. Možná bychom ex-Lannistera raději viděli v nějakém výraznějším projektu, námět však nezní vůbec marně a stále z toho může vzniknout stylové retro drama. A FX si špatné seriály příliš nevybírá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace