Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Hill House vítá staré známé


ikona
Spooner
byl manorhill housenetflix
Kdo se objeví v druhé sérii oceňované hororové antologie? 

Asi se všichni shodneme na tom, že hororové The Haunting of Hill House patřilo mezi největší seriálová překvapení loňského roku a zároveň vůbec mezi ty nejkvalitnější kousky. Mike Flanagan totiž místo čistokrevného hororu vytvořil spíše hutnou psychologickou podívanou, z níž prostě většině diváků zatraceně mrazilo. A díky následné šeptandě se z Hill House na Netflixu stal velký hit, po němž byla chuť po přídavku opravdu velká. The Haunting of Hill House se proto mění v antologii, jejíž druhá řada ponese název The Hauting of Bly Manor a bude tentokrát vycházet z knihy spisovatele Henryho Jamese Utažení šroubu. Diváci si tak kladli otázku, zda se dočkáme kompletně nového obsazení, nebo se vrátí i staré tváře v nových úlohách. A nyní máme jasno.

 

Prvním oficiálním hereckým přírůstkem Bly Manor je totiž talentovaná Victoria Pedretti alias Nell z první série, kde patřila mezi největší herecká překvapení. V novém příběhu si zahraje mladou vychovatelku, která se na starém sídle stará o dva sirotky a bude hlavní vypravěčkou strašidelného příběhu. Jejím obsazením se tak potvrzují spekulace, že The Haunting půjde v otázce obsazení tak trochu ve stopách American Horror Story a bude se alespoň částečně spoléhat na prověřený casting. Už týdny se totiž spekuluje o tom, že se v Bly Manor objeví také Carla Gugino. Tak uvidíme, kdo další se ještě nakonec vrátí. Nejdůležitější je, jestli Flanagan nevyčerpal v první štaci své všechny trumfy.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace