Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálový Pán prstenů našel režiséra


ikona
Spooner
amazonbayonalord of the ringslotrpán prstenů
Očekávaný prequel z Tolkienova světa se hýbe kupředu. A ulovil slušné režijní eso! 

Že by se konečně začalo u Amazonu šlapat na plyn? Už je to nějaký pátek, co streamovací služba ohlásila nákup práv na svět J. R. R. Tolkiena a práce na seriálovém předchůdci Pána prstenů. Od té doby si však dávají tvůrci JD Payne a Patrick McKay pěkně na čas a hezky potichoučku celý megaprojekt pilují. Svým teasováním na Twitteru sice stačili odhalit, že se podíváme do Druhého věku. Jinak ovšem drží celý děj pod pokličkou a teorie jedou na plné obrátky. Teď se ovšem zdá, že by se produkce seriálu mohla brzy konečně rozjet.

 

Amazon totiž ulovil režiséra prvních dvou epizod očekávané epické fantasy. Je jím talentovaný J. A. Bayona, jenž má na kontě hororový Sirotčinec, Nic nás nerozdělí, pilot Penny Dreadful a zejména miliardový Jurský svět: Zánik říše. V tom si sice vybral zrovna svou slabší chvilku, na režijním kreditu mu to ale díky úspěchu naštěstí příliš neubralo. Už několikrát navíc dokázal, že s atmosférou umí pracovat sakra dobře. Což je věc, která se bude při budování nového epického příběhu a návratu do Středozemě docela hodit. Amazon pak ukazuje, že péči o legendární značku rozhodně nehodlá podcenit a hodlá jí věnovat co nejlepší péči. Uvidíme, jaká jména zavítají do Středozemě příště.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace