Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

George R.R. Martin o prequelu Hry o trůny


ikona
Sam.Vimes
game of thronesgeorge r. r. martingotgrrmhbohra o trunynaomi watts
Autor knižní série se podělil o několik nových informací k Dlouhé noci. 

Seriálová Hra o trůny letos za bouřlivých reakcí skončila, a tak se pozornost fanoušků Západozemí může kromě čekání, jestli George R.R. Martin někdy dopíše šestý román Vichry zimy, upřít k chystanému seriálovému prequelu od showrunnerky Jane Goldman. Jeho pilot právě natáčí v Severním Irsku seriálová režisérka S.J. Clarkson pod pracovním názvem Bloodmoon a hlavní roli „charismatické ženy z vyšší společnosti s temným tajemstvím“ hraje Naomi Watts. A autor knižní ságy se teď podělil o pár nových informací.


V seriálu, jež se odehrává pár tisíc let před událostmi ze Hry o trůny (zdroje se liší v tom, kdy přesně), se rozhodně můžeme těšit na rod Starků a na Bílé chodce. Můžeme očekávat, že opět uvidíme i severskou faunu jako zlovlky nebo mamuty. A naopak se nemáme těšit na Lannistery. Asi by vás mohlo napadnout, že je to kvůli zasazení děje na sever kontinentu, ale ten hlavní důvod je přímočařejší – Lannisteři tam ještě nejsou a jejich tradiční sídlo Casterlyova skála je tou dobou stále ještě v držení rodu Casterlyů. Celá země je navíc mnohem výrazněji regionálně rozdělená, než jak ji známe z pozdější doby. Název seriálu zatím není definitivní, ale je velice pravděpodobné, že to bude The Long Night nebo The Longest Night (Dlouhá noc, Nejdelší noc).

Z původních pěti připravovaných námětů na seriály ze světa Hry o trůny jsou aktuálně dva definitivně mrtvé, dva jsou prozatím u ledu a jeden se natáčí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace