Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co nás čeká ve čtvrtých Stranger Things?


ikona
Spooner
netflixstranger things
Jaké novinky chystají tvůrci seriálového megahitu pro další řadu? 

Asi vám neuniklo, že třetí řada Stranger Things je už pár dní na světě. Ostatně, když na člověka vykukuje seriálový fenomén skoro i z ledničky, je těžké si ji nevšimnout. Nové dobrodružství malých výtečníku z městečka Hawkings sice nemá tak silné divácké reakce jako v předchozích letech, o žádný kvalitativní sešup se ovšem rozhodně nejedná. A jelikož má velká řádka fandů sérii už za sebou, začínají pomalu upínat zrak ke čtvrté štaci. Další řada sice ještě nebyla oficiálně schválena. Vzhledem k tomu, že aktuální zářez bortí na Netflixu všechny myslitelné rekordy, by byli tamní hlavouni nejspíš po lobotomii, kdyby nedali další sérii zelenou. A tvůrčí duo bratrů Dufferových se už na ni také pomalu chystá.

 

V rozhovoru pro EW prozradili, že už mají pro další sezónu širší námět, stejně jako pro jednotlivé epizody. Ujišťují se tak, že se svým týmem scenáristů na stejně vlně a tajuplný příběh půjde tím správným směrem. Tvůrci už tedy mají zhruba jasno, jak budou další patálie Jedenáctky a spol. vypadat, teď už je jenom musí detailněji zpracovat. Zároveň tvrdí, že nová sezóna bude velmi odlišná od té aktuální a děj se mimo jiné z městečka Hawkings konečně rozšíří do dalších lokací. Což dává vzhledem k závěru (rychlí fanoušci už vědí) smysl. Pro sérii to navíc může být příjemné osvěžení. Na druhou stranu, řeči o velmi odlišné sérii s řadou změn bych možná prozatím bral s rezervou. Jiný přístup už nám tvůrci ostatně slibovali po konci druhého ročníku, zase tolik odlišným směrem se ovšem scenáristé nakonec nevydali. Tak uvidíme, jestli jim tentokrát budeme moci věřit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace