Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Johna Wicka míří k Marvelu


ikona
Spooner
bruhldisneyfalconjohn wickmarvelwinter soldier
Jakou seriálovou marvelovku sepíše autor drsňáka s tváří Keanu Reevese? 

Spuštění streamovací služby Disney+ se pomalu ale jistě blíží, očekávaný Mandalorian je dotočený, a tak je nejvyšší čas pracovat na dalších velkých projektech, jež nám chce nová internetová služba naservírovat. A to se týká zejména seriálů z Marvel univerza. Svých sólovek se postupně dočkají Loki, Scarlett Witch s Visionem, Hawkeye a jako první na řadě je týmovka Falcona s Winterem Soldierem. Do té se vrátí nejen původní obsazení, ale podle všeho i Emily Van Camp a Daniel Brühl z Civil War. Celý seriál pak natočí režisérka Kari Skogland, jejíž talent můžete aktuálně hodnotit v minisérii The Loudest Voice s Russellem Crowem. A nyní už víme, kdo trable kámošů Kapitána Ameriky napíše.

 

Projekt totiž získal na palubu další zajímavé jméno v podobě scenáristy Dereka Kolstada, jenž má na svědomí jeden z největších akčních hitů posledních let, Johna Wicka. Ano, všichni víme, že v případě akčního řádění Keanu Reevese nehraje scénář zrovna prim, i přesto se ovšem jedná o hodně nadějný úlovek, díky němuž by mohlo být dobrodružství Falcona a Wintera Soldiera docela stylové. Informací o ději pak samozřejmě zatím moc není. Ví se dosud, že by se mělo jednat o buddy komedii odehrávající se po událostech z Endgame a Bucky se bude mimo jiné po letech snažit začlenit do společnosti a bude poznávat strasti moderního světa. Jména na palubě pak dávají tušit, že na Disney+ seriálové marvelovky rozhodně nechtějí podcenit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace