Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v seriálovém Pánu prstenů?


ikona
Spooner
amazonbayonalord of the ringslotrpán prstenů
Epický megaprojekt od Amazonu sehnal první hereckou tvář. Koho v očekávané fantasy uvidíme? 

Zdá se, že po hodně dlouhém mlčení začneme nyní o seriálovém Pánu prstenů slýchat podstatně více. Prequel z legendárního Tolkienova světa se na Amazonu kutí už nějaký ten pátek, tvůrci JD Payne a Patrick McKay ovšem s přípravami nijak nespěchali a prakticky vše drželi hezky pod pokličkou. O seriálu tak po menším teasování na Twitteru vlastně víme jen to, že se bude odehrávat během Druhého věku. Až v posledních týdnech se začíná produkce posouvat kupředu. Nejdříve Amazon oznámil, že první epizody doposud nepojmenovaného seriálu natočí  J. A. Bayona, režisér druhého Jurského světa či Nic nás nerozdělí. A teď to vypadá, že už se začíná pomalu ale jistě obsazovat.

 

Variety totiž podle mnoha zdrojů tvrdí, že do seriálu byla obsazena zcela neznámá mladá herečka Markella Kavenagh, o níž jste zřejmě dosud vůbec neslyšeli. Zahrála si například v seriálové verzi Romper Stomper či minisérii od BBC, The Cry. V seriálovém výletu do Středozemě by měla ztvárnit postavu jménem Tyra. A to je všechno co o ní víme. Tedy kromě toho, že se bude jednat o jednoho z hlavních členů obsazení.  Amazon zkrátka i nadále tutlá, co jen jde. Znamená to, že tvůrci vsadí na neznámé tváře, nebo nás brzy překvapí mnohem profláklejším jménem?  Snad už se brzy konečně začneme dozvídat víc. Důležité je, že už se kolem seriálového Pána prstenů začíná zase něco dít.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace