Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Novinka Josse Whedona nabírá obsazení


ikona
Diego.Dorlan
hbojoss whedonobsazeníthe nevers
Kdo si zahraje v epickém sci-fi od Josse Whedona a HBO? 

O seriálu The Nevers jsme Vás naposledy informovali před rokem. O tomto chystaném počinu z produkce HBO a Josse Whedona se toho zase tolik nevědělo. Bude se jednat o sci-fi z Viktoriánské éry, kde budou vystupovat postavy s nadpřirozenými schopnostmi. U těchto omezených informací jsme zůstali dlouhou dobu. Ovšem po dubnovém oznámení, že Laura Donnelly (Outlander) si zahraje impulzivní hlavní hrdinku Amalii True, se konečně dozvídáme, koho vedle ní budeme pravidelně vídat, a jakých rolí se poměrně rozsáhlé obsazení zhostí. Toto spojení je v tomto případě opravdu výstižné, jelikož byl najednou oznámen tucet nových herců a hereček.

Olivia Williams je první na našem seznamu. Ta si zahraje sponzorku sirotčince, odkud bude mnoho postav se schopnostmi (těm se říká Touched) pocházet. Znát ji můžete například ze Šestého smyslu nebo Muže ve stínu. Denise O'Hare můžete znát z druhé série Sedmilhářek. V roli sympatického vyděrače fascinovaného Touched budeme vídat Jamese Nortona. Ten se proslavil zejména detektivním seriálem Grandchester. Herečka Eleanor Tomlinson, známá například z Poldark či Jack a obři, bude neúspěšná zpěvačka s pozitivním pohledem na život. Tom Riley (seriál Da Vinciho démoni) si zahraje bratra Olivie Williams. Relativně neznámá herečka Rochelle Neil bude vystupovat v roli kriminálnice "Bonfire" se schopností manipulace ohně.

Ann Skelly získala roli vynálezkyně a kamarádky hlavní postavy. Jako charismatický a brutální král žebráků se přestaví Nick Frost (Soumrak mrtvých, Jednotka příliš rychlého nasazení). V seriálu také uvidíme Bena Chaplina, jež se může chlubit rolemi ve Vzorci pro vraždu či Tenké červené linii, a Pipa Torrense, kterého jste mohli zase vidět v The Crown či Preacherovi. Dalšími členy obsazení jsou Zackary Monoh (série Seven Seconds) a Amy Manson (seriál Bylo, nebylo).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace