Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Halo nabírá obsazení


ikona
Spooner
haloshowtime
Očekávaná seriálová adaptace herní legendy se blíží. Kdo všechno si v ní zahraje? 

Ano, věřte nebo ne, ale seriálové Halo už je opravdu na spadnutí. Po letech spekulací a nepodařených webových sériích se herní klasika dočká na kabelovce Showtime svého hraného zpracování. A i když je plánovaná premiéra na začátku roku 2021 ještě sakra daleko, natáčení začne už za pár měsíců. Tvůrčí tým a obsazení už proto nabírají hodně zajímavé obrysy. Už nějakou dobu víme, že si slavnou postavu Master Chiefa zahraje Pablo Schreiber z Amerických bohů a Orange is the New Black, scénář má na starosti nepříliš známý Kyle Killen a v podstatě stejně neznámá herečka Yerin Ha se ujme zcela nového charakteru. A nyní na hereckou palubu přibyla nová jména a je mezi nimi pár povědomých tváří.

 

Asi nejznámějším novým přírůstkem je herecká matadorka Natascha McElhone z Ronina, Californication či Designated Survivor. V Halo si pak zahraje rovnou dvě role. Zhostí se tak nejen doktorky Catherine Halsey, tvůrkyně supervojáků Spartan, ale také nejvyspělejší umělé inteligence Cortany. Další známou tváří pak pro vás může být sympaťák Bokeem Woodbine z druhého Farga, Skály či Spider-Man: Homecoming, kde si zahrál záporáka Shockera. Zde ho uvidíme jako Sorena-066, starého přítele Master Chiefa, s nímž se ovšem tentokrát dostane do konfliktu. Další už neznámí herci Shabana AzmiBentley KaluNatasha Culzac, a Kate Kennedy si pak zahrají zcela nové a hráči dosud neviděné charaktery. Showtime tak evidentně nehodlá sázet na hvězdná jména, minimálně Schreiber a osudová žena Hanka Moodyho by však měli být sázkou na jistotu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace