Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co ještě chystá seriálový Marvel?


ikona
Sam.Vimes
comicsfalconghost riderhawkeyehelstromhoward the duckkomikslokimarvelmodokoffenderswandavisionwinter soldier
Šéf marvelovské televizní sekce prozradil na co všechno se můžeme těšit. 

Marvel se o pár novinek ke svým seriálům podělil už na Comic-Conu. A teď k nim něco přidal v rozhovoru ještě i Jeph Loeb, šéf jejich televizní sekce. Pojďme si nejdřív zrekapitulovat stav starších seriálů. Všechny kousky od Netflixu jsou zrušené, Loeb opět mlžil, jestli je to vina Disneyho nebo Netflixu. Agents of S.H.I.E.L.D. čeká ještě sedmá a poslední řada, zatímco Legion se právě uzavřel třetí řadou. The Runaways a Cloak and Dagger pokračují dál a dokonce je čeká cross-overová epizoda.


Již delší dobu víme, že chystané seriály Disney+ Winter Soldier and Falcon, Loki, WandaVision a Hawkeye budou provázané s filmy, není to ale tak, že by se odteď všechny seriály pevněji přimkly k filmům. Zmiňované projekty totiž spadají pod filmovou sekci Marvelu a Kevina Feigeho, televizní sekce ale pojede dál seriály, jež se sice odehrávají v MCU, ale přesto stojí trochu stranou, podobně jako Daredevil a spol. Tady nás čeká jednak dosud neoznámený seriál s ženskou superhrdinkou, pravděpodobně pro ABC.

A pak skupinka seriálů s pracovním názvem Adventure Into Fear. Sem bude patřit Ghost Rider s Gabrielem Lunou, který se v této roli objevil již v Agents of S.H.I.E.L.D. Dále Helstrom, jehož hlavní postavy budou Daimon Helstrom (aka Son of Satan) a jeho sestra Anna (aka Satana), oba dva jsou antihrdinové s démonickými schopnostmi, podobně jako Ghost  Rider. Pak ještě další, zatím neoznámené seriály v podobném duchu a týmovka. Loeb nechce použít slovo "horor", ale všechny tyto projekty by měly být o strachu a o postavách, jež se považují za monstrum a teprve postupně v sobě nalézají hrdinu.


Z animovaných projektů se pak chystá antologie o alternativních světech Marvel's What If...?, a několik výrazně odlehčenějších seriálů - Howard the Duck, Tigra & Dazzler, M.O.D.O.K. a Hit-Monkey - které vyústí v týmovku Offenders. Mohlo by se zdát, že se tady všude recykluje model filmových Avengers, s cyklem sólovek a týmovkou. Ale takhle fungovaly superhrdinské komiksy vždycky, Avengers to jen jako první převedli na plátno. Ze všech zmiňovaných projektů se nejdříve dočkáme Winter Soldiera s Falconem a Ghost Ridera.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace