Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Green Arrow ve světě wrestlingu


ikona
Sam.Vimes
heelsstarzstephen amellwrestling
Co chystá Stephen Amell až pověsí luk a zelený kostým na hřebík? 

Stephen Amell se proslavil hlavní rolí v komiksovém seriálu Arrow, který nastartoval propojený svět DC komiksovek na CW. Zatímco Flash, Legends of Tomorrow a další běží dál, lučištníka v zeleném čeká už jen právě zkrácená desetidílná osmá řada, jíž se uzavře. Poslední díly se právě natáčejí, Stephen Amell už má ale o dalším projektu jasno. Zahraje si ve wrestlingovém dramatu Heels pro kabelovku Starz.

Seriál se bude točit okolo malé rodinné wrestlingové agentury. Wrestleři nejsou nepodobní komiksovým postavám, se svými kostýmy a rolemi hrdinů i záporáků (tzv. „heel“, odtud název seriálu). A právě záporákem v ringu bude Jack Spade (Amell), zatímco v běžném životě je to tvrdě pracující manžel a otec, který je toho ovšem pro úspěch ochoten obětovat hodně. Showrunnerem bude Mike O’Malley (Survivor’s Remorse, Shameless) a scénáře píše Michael Waldron (připravovaný Loki). Pro první řadu se počítá s osmi epizodami. Stephen Amell je sám velký fanda wrestlingu a dokonce si i zabojoval s wrestlerem Cody Rhodesem (aka Stardust). Ten se zase objevil v několika epizodách Arrow a hned po oznámení Heels mu Amell na Twitteru napsal, jestli se nechce přidat i k jeho novince.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace