Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Richard Hammond skončí na opuštěném ostrově


ikona
Sam.Vimes
amazonrichard hammondthe grand tourtop gear
O čem bude nový pořad hvězdy Top Gearu a The Grand Tour? 

Trio Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond dodává pro Amazon hitové The Grand Tour, duchovního nástupce jejich Top Gearu na BBC. Kromě něj ale Amazon s moderátory uzavřel i smlouvy na sólové projekty. James May již před nějakou dobou oznámil svůj pořad o Japonsku a nyní už víme, na co se můžeme těšit od Hammonda. Nejmladší z trojice společně s Torym Bellecim z Mythbusters „ztroskotají“ na opuštěném ostrově v dosud nepojmenové šestidílné show.


Místo toho, aby jen seděli na pláži a čekali na záchranu, se dvojice bude snažit pomocí vlastních schopností a dostupných materiálů nejen přežít, ale i zvelebit své okolí. Postaví prý všechno možné od vodního kola po prostředek dopravy mezi ostrovy. Hammond o projektu s humorem sobě vlastním říká: „Někdo musí převzít popularizaci vědy jako žánr a aktualizovat jej pro současnou dobu. A to můžou udělat jen dva lidi. Bohužel ani jeden z nich nemá čas, takže to zbylo na mě a Toryho.“ A ještě dodává: „Existuje slušná šance, že se z toho ostrova Tory a já dostaneme živí a příčetní… Asi.“

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace