Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hugh Laurie míří do politiky


ikona
Sam.Vimes
bbcdoktor househugh laurieroadkill
Jaký nový projekt chystá herec a muzikant Hugh Laurie? 

Hugh Laurie je známý především z role doktora House, má za sebou ale i dvě desky, kde zpívá i hraje na klavír a kytaru, nebo román Obchodník se smrtí. V poslední době zahrál třeba v Clooneyho Hlavě 22 nebo v seriálu Veep. Aktuálně chystá třeba film The Canterville Ghost se svým parťákem Stephenem Fryem z pořadu A Bit of Fry and Laurie. A teď už známe i jeho nejnovější projekt.


Laurie si zahraje hlavní roli ve čtyřdílné minisérii Roadkill pro BBC. Ztvární postavu Petera Laurence, charismatického a silného politika britské konzervativní strany, kterému se ovšem pod tlakem nepřátel začne rozpadat profesní i osobní život. Zatímco na povrch vyplouvají jeho špinavá tajemství, on beze studu nebo pocitu viny pokračuje ve vlastní mocenské hře. Jeden z producentů Roadkill popisuje jako thriller zkoumající vztah mezi osobní morálkou a politickou mocí. Příběh o antihrdinech v politice není nic nového (House of Cards, Veep…), ale obsazení Laurieho a typicky britská střídmost v počtu epizod (a odpovídajícím (ne)natahování příběhu) z něj dělají novinku, na kterou se budeme těšit.

---

Vytáhni v hospodě: Hugh Laurie během studií vesloval na špičkové úrovni a byl na cestě stát se veslařem olympijské úrovně. Kvůli mononukleóze však musel trénování přerušit, začal místo toho s herectvím a už u něj zůstal.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace