Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druzí The Boys nabírají obsazení


ikona
Spooner
amazonboysrogen
Kdo si zahraje v další řadě drsné comicsové pecky? 

Z brutálních The Boys se vyklubalo jedno z největších překvápek nejen tohoto léta, ale možná i celého roku. Brutální alternativa k současným superhrdinským comicsovkách s parádními postavami navíc slaví neskutečný úspěch a už po několika dnes se seriál zařadil mezi nejsledovanější hity na Amazonu. Očekávání od druhé série jsou proto sakra vysoká a natáčení už je samozřejmě v plném proudu. A do castingu začínají přibývat nová jména. A minimálně jedno z nich je docela zajímavé.

 

K obsazení nové řady se nově přidává seriálový veterán Goran Visnjic z Pohotovosti a nedávného Timeless, v němž hrála i další nově příchozí do The Boys, Claudia Doumit. Ostatně Timeless měl na také showrunner Homelandera a spol., Eric Kripke, takže dává jejich obsazení smysl. Goran si zahraje Alistaira Adana, charismatického vůdce tajemné církve, zatímco Claudia se zhostí role členky kongresu. Ani jedna z postav se nevyskytovala v comicsech  Gartha Ennise. Už dříve pak bylo oznámeno, že se k castingu přidává také sympatická Aya Cash z komediálního You’re the Worst. Ta si zahraje superhrdinku Stormfront, členku supertýmu Payback, jenž má v předloze za úkol jít Butcherovi a spol. po krku. V comicsech se jednalo o mužskou postavu a hned po Homelanderovi o druhého nejsilnějšího hrdinu na světě. V tomto případě by nás tak mohli čekat hodně zajímavé věci. My už se teď na další sérii zatraceně těšíme.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace