Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Hra o trůny druhého prequelu?


ikona
Spooner
gamegothbohrahra o trůnylong nightmartin
HBO chystá další seriál z fantasy světa G. R. R. Martina. Kam nás zavede? 

Hra o trůny nám sice za kontroverzních ohlasů skončila, všichni ale ví, že HBO se této dojné krávy nehodlá vzdát. Tohle léto se tedy natáčel první prequel s Naomi Watts, jenž původně nesl pracovní název The Long Night. Seriál od scenáristky Jane Goldman (Kick-Ass či Kingsmani) bude nejspíš pojednávat jedné z nejtemnějších etap v dějinách Západozemí, při níž zavládla ta nejhorší zima, poprvé se objevili Bílí chodci a dozvíme se v ní také mnohé o zrození rodu Starků. Uvidíme, zda tento projekt nakonec dostane zelenou pro celou sérii. Na HBO už však mají nejspíš vyhlídnutý další kousek ze světa GoT, jimž hodlají těžit značku nadoraz.

 

Podle spekulací má totiž hodně blízko k odklepnutí pilotu prequel Fire and Blood, který vychází z knížky, jenž můžete i v našich knihkupectvích najít pod názvem Oheň a krev. A jak název napovídá, novinka bude vyprávět o historii rodu Targaryenů a začátku jejich konce. Kniha začínající několik staletí před Hrou o trůny vypráví o přežití slavného rodu pádu Valyrie, jejich usídlení na Dračím kameni, vládě Aegona Dobyvatele až po občanskou válku této famílie. Je zkrátka dost z čeho vybírat a potenciál na další velký seriál plný intrik je tu opět enormní. Na seriálu pak kromě samotného G. R. R. Martina pracuje showrunner matného Colony  s Joshem Hollowayem. Tak snad si tentokrát vybere lepší chvilku. Oheň a krev tak může být druhým z původních pěti rozpracovaných prequelů, který se dostane na obrazovky. Chtěli byste historii „dračího“ rodu vidět? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace