Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí Obi-Wana Kenobiho?


ikona
Spooner
disneyewan mcgregorhvezdne valkyobi-wan kenobistar wars
Kdo se ujme dalšího seriálu ze světa Star Wars? 

Už je to pár týdnů, co se všem Star Wars fandům splnil sen. Jedna z nejoblíbenějších postav hvězdného univerza, Obi-Wan Kenobi, se dočká seriálové sólovky a nebude u toho samozřejmě chybět ani Ewan McGregor. Limitované série, jejíž celková stopáž by měla být údajně kolem čtyř hodin, se dočkáme na Disney+ nejspíš v roce 2021 a bude se odehrávat 8 let po Pomstě Sithů, kdy bude Obi-Wan coby tajemný Ben na planetě Tatooine hlídat malého Lukea Skywalkera a přitom se nejspíš zaplete do nějaké té místní šlamastyky. Na projektu se pak samozřejmě čile pracuje a nyní už víme, kdo si stoupne za kameru.

 

Režisérkou všech dílů se totiž stává Deborah Chow. Což je jméno, které vám asi nic neřekne. Jedná se ale o prověřenou televizní veteránku, jež má na kontě třeba Better Call Saul, The Man in the High Castle, Americké bohy a v neposlední řadě blížícího se Mandaloriana, kde natočila dvě epizody. A právě díky této prácičce asi u producentů zabodovala a získala další Star Wars kšeft. Uvidíme, zda je sázka na tak trochu seriálovou jistotu, správnou volbou. V tomto případě bude však nejspíš stejně více záležet na scénáři a zejména showrunnerovi.

UPDATE: Scénář nakonec sepíše Hossein Amini, který má na kontě Drive, seriál McMafia, ale také katastrofálního Sněhuláka.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace