Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se vrátí v Obi-Wanu Kenobim?


ikona
Spooner
disneyedgertonewan mcgregorhvezdne valkyobi-wan kenobistar wars
Která známá tvář se znovu objeví po boku oblíbeného rytíře Jedi? 

Že se chystá seriálová sólovka Obi-Wana Kenobiho, jste asi už (nejen) u nás postřehli. Do kůže oblíbeného rytíře Jedi se samozřejmě vrátí Ewan McGregor, režie čtyřhodinové limitované série se ujme televizní veteránka Deborah Chow a scénář sepíše autor Drive či průserového Sněhuláka, Hossein Amini. Příběh by se pak měl podle všeho odehrávat 8 let po Pomstě Sithů, kdy bude titulní hrdina hlídat na planetě Tatooine vyrůstajícího Lukea Skywalkera. A jak se zdá, McGregor možná nebude jediným z herců ze Star Wars univerza, který se na plac nového seriálu podívá.

 

Po internetu se totiž začínají šířit spekulace, že by se v seriálu mohl objevit také australský sympaťák Joel Edgerton. Že si ho ze Star Wars moc nepamatujete? Mihnul se totiž v podstatě jen na minutku v Klonech útočí a Pomstě Sithů jako nevlastní Anakinův bratr Owen Lars, jenž se s manželkou Beru ujal výchovy Lukea. Jenže zatímco v době Lucasových filmů byl na počátku kariéry a nikdo ho neznal, nyní už má v Hollywoodu díky filmům jako Warrior, Bright či svému režijnímu debutu Dárek solidní jméno. A na Disney+ by podle všeho byli rádi, kdyby se jeho Owen vrátil do hry, samozřejmě asi tentokrát v o něco větší roli. Jedná se zatím samozřejmě o drby, sám Edgerton ale v minulosti v interview několikrát prohlásil, že by se do role klidně vrátil. Úplně nereálné tedy spekulace nejspíš nejsou. Brali byste Edgertona v seriálovém Obi-Wanovi?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace