Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Nový spin-off Živých mrtvých


ikona
Spooner
amcdeadwalkingwalking deadživí mrtví
Tvůrci zombie hitu přichází s dalším seriálovým kouskem, tentokrát o puberťácích. A vypadá to na čiré peklo! 

Už dlouho mě fascinuje, jak se kabelovka AMC a producenti Živých mrtvých snaží co nejvíce přehlížet fakt, že jejich tehdejšímu zombie hitu už téměř odzvonilo. Sledovanost každý rok klesá, herci jim pomalu odcházejí, vypadá to celé čím dál laciněji a i přes mírné zvednutí kvality v minulé sérii to prostě už není ono. Jenže kravaťáci stejně chystají filmy, schválili jedenáctou řadu a v neposlední řadě na Comic-Conu v New Yorku představili první trailer na druhý spin-off své nemrtvé značky. A ukázka jen potvrzuje, v jak moc velkém jsou producenti tvůrčím háji.

Dosud nepojmenovaná novinka nás zavede do světa dekádu po propuknutí zombie apokalypsy, kdy mají lidé již svá bezpečná útočiště, a v post-apokalyptickém světě vyrůstá první generace teenagerů. A právě několik z nich se rozhodne putovat do „reálného“ světa. A první upoutávka nabízí opravdu laciné teenagerské peklo, které nemá s atmosférou comicsů či prvních řad slavného seriálu nic společného. Zde je místo toho skoro popíková hudba, šílení herci a vtípek o zvracení na zombíky. Prostě peklo a důkaz, kam hluboko se dá spadnout při nenažraném ždímání značky. Tohle může jenom překvapit. Moc to ovšem po této hrozivé upoutávce nečekám.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace