Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kolik řad budou mít Watchmen?


ikona
Spooner
hbolindelofwatchmen
Jaké má HBO do budoucna plány se seriálovou adaptací comicsového kultu? 

Seriálová adaptace legendární comicsovky Watchmen od Alana Moorea patří bez debat mezi nejočekávanější seriály zbytku roku. I když se mnozí skalní fandové předlohy možná dost bojí, co jim s jejich miláčkem nevypočitatelný Damon Lindelof (Ztraceni, Pozůstalí) udělá. Jelikož už nám ovšem návrat známých comicsových postav z traileru i sám tvůrce v rozhovorech prozradili, že se bude v podstatě jednat o sequel Mooreovy předlohy, natěšení je u diváků pochopitelně velké. Mnozí by proto očekávali, že HBO chystá s novinkou a společně s Lindelofem budou mít se značkou ambiciózní plány. Jenže opak je kupodivu pravdou. Ostře sledovaný autor totiž nyní prohlásil, že se klidně můžeme dočkat pouze jediné série.

 

Na otázku pro server Deadline, kolik sérií má pro seriálovou comicsovku naplánovaných, totiž překvapivě odpověděl, že pouze jednu. Lindelof prý vůbec nemá hotový náčrt na další série a zatím prakticky nepřemýšlel, kudy by se příběh nadále ubíral. Šlo mu o to naservírovat divákům, po vzoru comicsových sešitů, ucelený a uzavřený příběh se vším všudy. I když je tu samozřejmě potenciál prozkoumat svět Watchmen ještě více, zatím to ovšem evidentně není na pořadu dne a do ničeho se nehrne. To samozřejmě podle něj neznamená, že další série nebudou. Spíš diváky připravuje na případnou možnost jediné limitované série. A v případě odklepnutí další série si na další nášup proto asi počkáme déle než tradiční rok. Každopádně je toho hodně nečekaná zpráva a netradiční tah. Ve stanicích jsou samozřejmě radši, když mají tvůrci své projekty promyšleny na několik sérií dopředu. Lindelofovi ale zřejmě věří. A navíc může být uzavřenost řady jedině ku prospěchu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace