Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Kriminální Truth Be Told


ikona
Spooner
applebreaking badcaminopaulspencertoldtruth
Oscarová Octavia Spencer a Aaron Paul z Breaking Bad se představují v nadějné novince od Appleu. 

O Aaronu Paulovi sice nebylo v posledních letech příliš slyšet, momentálně se však zejména na seriálovém poli rozhodně nefláká. Nejen, že ho ode dneška můžeme vidět na Netflixu ve filmovém pokračování Breaking Bad, El Camino, ale už příští rok se nám představí jako jedna z hlavních postav třetího Westworldu. A mezitím si odběhl ještě do Appleu, kde natočil kriminální novinku Truth Be Told. 

Ta pojednává o novinářce s tváří oscarové Octavie Spencer, která na začátku své kariéry pomohla dostat do vězení mladého vraha. Nyní ovšem přichází na to, že onen brutální čin možná chudák v podání Paula nespáchal. Kromě seriálové hvězdy a držitelky Oscara se pak dočkáme v dvojroli půvabné Lizzy Caplan, kterou letos uvidíme ještě i druhém Castle Rock. Upoutávka pak sází na poctivé kriminální řemeslo a právě skvělé obsazení. Že by pak nemuselo jít o rutinní kriminálku, značí jméno scenáristky Nichelle Tramble Spellman, která má na kontě Dobrou manželku a Justified. Karty má Apple u této novinky rozdány hodně solidně. Stane se ze seriálu jeden z černých koní konce roku?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace