Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pomáda se vrátí


ikona
Spooner
hbohbo maxpomáda
Legendární muzikál s Johnem Travoltou se dočká seriálového spin-offu. 

Pomáda. Dost možná nejoblíbenějších muzikál vašich maminek či babiček, film našeho dětství a snímek, který udělal z Johna Travolty hvězdu. A z Olivie Newton-John vlastně na chvíli taky. Je to prostě žánrová ikona, jež sice za těch víc jak 40 let malinko zestárla, nestárnoucí písně ale asi nevymažeme z hlavy nikdy. No, a jako každá druhá klasika a osvědčená značka, ani Pomáda nyní neunikla pozornosti neoriginálních producentů a vrátí se v podobě seriálu.

 

Konkrétně se bude jednat o spin-off, jež chystá blížící se streamovací služba HBO Max. Novinka Grease: Rydell High ovšem naštěstí nebude moderním rebootem, vrátíme se totiž do titulní střední opět do 50. let. A měli bychom zde poznat nejen nové postavy, ale také pár starých známých charakterů. Hlavně však samozřejmě dostaneme novou porci originálních písní a velká muzikálová čísla. Producenti se zkrátka snaží zatím hrát, že nás čeká bratříček v duchu původního muzikálu a ne konkurence pro Muzikál ze střední. Uvidíme, zda nakonec nepůjde o další zbytečné ždímání značky. A jestli se aspoň v cameu objeví někdo ze staré gardy.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace