Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se dalšího Unbelievable?


ikona
Spooner
netflixunbelievable
Bude mít chválená série a nečekaný hit Netflixu přeci jen druhou řadu? 

Čas od času se na Netflixu objeví kousek, o němž do premiéry většina lidí prakticky neslyšela, a pak se z něj díky vysokým kvalitám a postupnému buzzu stane až nečekaný hit. Loni na podzim do této kolonky zapadal hororový hit The Haunting of Hill House, letos to bez debat platí o sérii Unbelievable. Pátrání po muži, který znásilnil desítky žen a příběh o mladé dívce, již nikdo nevěřil, totiž nabídlo až nečekaně realistickou a civilní podívanou. Na seriál se pak po právu pěje chvála ze všech stran a to se samozřejmě projevilo i na sledovanosti. Netflix totiž před pár dní ve své čtvrtletní zprávě zveřejnil, že Unbelievable si za první čtyři týdny pustilo 32 milionů domácností. Což je na nenápadnou kriminálku nejen obří úspěch, ale navíc se díky tomu řadí mezi nejúspěšnější letošní novinky Netflixu. A internetový gigant chce samozřejmě víc.

 

Stejně jako v případě zmiňovaného Hill House, i v tomto případě se začíná pomaličku šuškat o pokračování. Nic samozřejmě není odklepnuto a do oficialit ještě nejspíš zbývá kupa času. Zatím se totiž hledají způsoby, jak se k projektu vrátit. Seriál byl totiž koncipován jako minisérie a je dost možné, že se tvůrcům do další řady nebude chtít. Aktuálně se tedy hledají způsoby a zejména premisa, kam by se další série vydala. Žádný námět údajně zatím Netflix ani tvůrci nemají, bude se ovšem jednat o další z řady antologií, v níž se bude propírat případ podle skutečné události. Kdyby se však do hry vrátila dvojice parádních vyšetřovatelek Toni Collette a Merritt Wever, asi by se nikdo nezlobil. Co myslíte, je návrat Unbelievable dobrý nápad, nebo by mělo zůstat pouze u jedné sezóny?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace