Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se ujme She-Hulk?


ikona
Spooner
disneyfalconhulklokimarvelmoon knightms marvelscarlet witchshe hulkvisionwandavisionwinter soldier
Práce na sólovkách nových hrdinů od Marvelu jsou v plném proudu. Kdo je napíše? 

Že pro nás streamovací služba Disney+ chystá seriálové sólovky Falcona s Winter Soldierem, Lokiho, Hawkeye či Scarlett Witch s Visionem, už je dlouho známá věc. Tím ale plány Kevina Feigeho s rozšiřováním Marvel universa na poli seriálů rozhodně nekončí. Už před pár měsíci prohlásil, že nás po dobrodružstvích výše jmenovaných čeká na Disney+ také seznámení s novými hrdiny z comicsů, s She-Hulk, Moon Knightem a Ms. Marvel. A když se zdálo, že tyto projekty jsou hudbou ještě hodně vzdálené budoucnosti, v Marvelu už na nich začínají poctivě pracovat.

 

She-Hulk a Moon Knight už totiž našli své hlavní scenáristy a v podstatě showrunnery. Sestřenky Bruce Bannera, která po vážném zranění dostane transfúzi jeho krve a začne být poté malinko zelenější, se ujme scenáristka Jessica Gao, jež má na svědomí několik dílů Ricka a Mortyho, a zejména jednu z nejšílenějších epizod, Pickle Rick. Příběh Moon Knighta, bývalého agenta CIA, jehož od jisté smrti zachrání tajemný Moon God Khonshu a stává se z něj titulní hrdina, jemuž se pere v hlavě několik osobností, si pak vezme na starosti ještě mnohem povolanější člověk. A tím je tvůrce letošního comicsového hitu The Umbrella Academy, Jeremy Slater. A jeho styl by se mohl k látce docela hodit. Co myslíte, vsadili u Marvelu na ty správná jména?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace