Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

American Crime Story ulovilo hvězdu


ikona
Spooner
american crime storyfximpeachmentowen
Kdo si zahraje bývalého prezidenta Billa Clintona v další řadě oceňované antologie? 

Fanoušci American Crime Story si už asi zvykli na to, že si tvůrce Ryan Murphy dává s oceňovanou antologií vždy malinko načas a dodržuje téměř dvouleté prodlevy mezi sériemi. Tentokrát se však tato pauza natáhne až do září příštího roku. Třetí řada s podtitulem Impeachment se pak bude točit okolo nechvalně známé aférky prezidenta Billa Clintona s Monikou Lewinskou, kvůli níž málem přišel o svůj úřad v Bílém domě. Už pár týdnů pak víme, že se v antologii dočkáme Murphyho oblíbenkyně Sarah Paulson, Moniku Lewinskou ztvární Beanie Feldstein z komedie Šprtky to chtěj taky a objeví se také Annaleigh Ashford z Masters of Sex. A nyní konečně víme, kdo si zahraje samotného prezidenta.

 

V roli Billa Clintona se totiž objeví Clive Owen. Ten už svůj hvězdný filmový status dokázal účinkováním v průměrných filmech prošustrovat. Ve skvělém seriálu The Knick od Stevena Soderbergha ovšem ukázal, že pod správným tvůrčím vedením stále dokáže neskutečné věci a televizní prostředí mu svědčí. A pod vedením Ryana Murphyho bychom se, doufejme, mohli dočkat něčeho podobného. American Crime Story tak po vzoru minulé Penélope Cruz či Johna Travolty ulovilo další velké jméno. A to ještě samozřejmě čekáme, kdo si zahraje Billovu manželku Hillary.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace