Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Američtí bohové přichází o obsazení


ikona
Spooner
amazonamerican godsamericti bohovefullergaimanstarz
Prokletý seriál zažívá další neuvěřitelné problémy. Kdo problémový projekt nadobro opustil? 

Ještě před pár lety patřila adaptace Amerických bohů od Neila Gaimana mezi naše nejočekávanější projekty.  Seriál nás ovšem svými kvalitami po dvou sériích definitivně zklamal a to, co se okolo seriálu v produkci během pár let stalo, je pro fanouška knížky už takřka k pláči. Nejdřív od projektu odešli showrunneři první řady, Bryan Fuller a Michael Green, potom daly seriálu sbohem také herečky Gillian Anderson a Kristin Chenoweth. Po druhé, ne zrovna pozitivně přijaté sérii, se odporoučel další showrunner Jesse Alexander. Toho na nejdůležitějším místě nahradil producent Policejního odznaku, Charles Eglee. Jenže s ním prokletí seriálu zdaleka neskončilo. Naopak to začíná vypadat čím dál hůř.

 

Od projektu byl totiž podle svých slov před pár dny vyhozen herec Orlando Jones, jenž v seriálu ztvárňoval oblíbenou postavu Mr. Nancyho. Herec na svém Twitteru zveřejnil hodně naštvané video, v němž mimo jiné tvrdí, že ho nový tvůrce vyrazil z rasistických důvodů. Producenti se samozřejmě snaží situaci zmírnit a tvrdí, že Jones nebyl vyhozen. Jen se s ním prostě v další řadě nepočítá kvůli čerpanému materiálu z předlohy. Jones si ale trvá na svém a zvažuje právní kroky. Že je možná pravda na jeho straně a v produkci seriálu není něco úplně v pořádku, pak naznačují další zprávy z posledních hodin.

 

Podle zákulisních informací totiž od projektu odešel také Crispin Glover coby jedna z nejzásadnějších postav a v podstatě hlavní záporák, Mr. World. A ve dveřích mu dělala společnost také Kahyun Kim, jež přitom nahradila loni v roli bohyni médií právě Gillian Anderson. Tyto odchody zatím nejsou úplně oficiální, Kim už na svém Twitteru informaci v podstatě fanouškům potvrdila. Důvod jejich odchodu zatím není znám, na už tak pošramocený projekt to ovšem vrhá další negativní světlo. Tvůrci si asi rádi zahrávají s trpělivostí čím dál více řídnoucí řady fanoušků. Zatím není jasné, jak si scenáristé s těmito odchody poradí. V případě bohyně médií a Mr. Worlda však nejspíš dojde jako dříve k přeobsazení a reinkarnacím postav. Ostatně, už nějaký pátek se ví, že v Gloverově roli se má v nové řadě vystřídat několik herců, např. Danny Trejo. Možná by ale bylo fakt nejlepší, kdyby kabelovka Starz tento projekt už konečně odpískala. Jako fanouškovi předlohy mi totiž tato situace opravdu nedělá moc dobře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace