Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Královna bude vraždit


ikona
Spooner
colmancrownhbolandscapers
Oceňovaná britská herečka a hvězda The Crown Olivia Colman míří na HBO. 

Britka Olivia Colman má za sebou hodně úspěšné období. Ještě před pár lety prakticky neznámá herečka se díky rolím v seriálech Broadchurch, Noční recepční a Fleabag vyšvihla mezi solidní herecké talenty a svůj čuch na role potvrdila třetí sérií The Crown, kde se po Claire Foy zhostila role Alžběty II., a zejména filmovou Favoritkou, jež jí dokonce vynesla i samotného Oscara. A něco mi říká, že i za tu královnu by si mohla v následujících měsících nějakou tu cenu odnést. Olivia Colman je tedy nyní zatraceně žádané zboží. Televiznímu rybníčku ale bude věrná i nadále.

 

Do svého dalšího projektu ji totiž ulovilo samotné HBO. Olivia si zahraje v chystané čtyřdílné minisérii Landscapers. Kriminální drama bude pojednávat o skutečném případu manželů Susan a Christophera Edwardsových, kteří zabili rodiče Susan, zakopali jejich těla na zahradě a vybílili jejich bankovní konto. S penězi poté dělali hodně zajímavé věci. Na samotný zločin se pak přišlo až po velmi dlouhé době. Herečka se pak samozřejmě zhostí role Susan, režie se pak ujme uznávaný režisér Alexander Payne, tvůrce oceňované Bokovky či Nebrasky. Jeho poslední snímek Zmenšování s Mattem Damonem sice skončil slušným propadákem, podobná látka by mu ovšem mohla sednout. HBO má navíc na kvalitní minisérie samozřejmě čuch. Šance, že se Olivia Colman vyšvihne další špičkovou rolí, proto opravdu není malá.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace