Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Crown dostalo poslední řadu. A novou královnu


ikona
Spooner
colmancrownnetflixstaunton
Královská pecka od Netflixu skončí dříve, než se původně čekalo. 

Britská pecka The Crown patří rozhodně ty nejoceňovanější seriály z dílny Netflixu, která o své vysoké kvality nepřišla ani v nedávné třetí řadě s novým obsazením. Natáčení čtvrté sezóny, v níž se dočkáme mimo jiné princezny Diany a Margaret Thatcher v podání Gillian Anderson, je už samozřejmě v plném proudu a tvůrce seriálu Peter Morgan už dokonce začal pracovat na scénáři pro pátou štaci. A tím jeho scenáristická práce na projektu bohužel také skončí. Dlouhou dobu sice Morgan i Netflix prohlašovali, že se počítá až s šesti sériemi, to už ovšem neplatí. Internetový gigant i autor totiž oznámili, že pátá koruna bude zároveň tou poslední.

 

Za plánovaným koncem však nestojí Netflix, ale sám Peter Morgan. Ten si totiž právě při psaní páté série uvědomil, že se nachází ve správném období a místě příběh okolo královny Alžběty II. uzavřít a již nechtěl pokračovat nadále. Netflix, s nímž má tvůrce dlouhodobou smlouvu, pak jeho přání vyhověl. Což na druhou stranu možná není tak překvapivé, protože The Crown i přes svůj věhlas není zrovna diváckým megahitem a třetí sezóna se ani Velké Británii nedostala mezi 10 nejsledovanějších titulů od Netflixu loňského roku. Zároveň pak Morgan potvrdil spekulaci, o níž se šušká už několik týdnů. Role královny se po Claire Foy a Olivii Colman ujme britská veteránka Imelda Staunton alias Dolores Umbridge z Harryho Pottera. Vysoké herecké kvality tak evidentně zůstanou zachovány i v závěrečné řadě.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace