Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálový Zaklínač obsazuje další zaklínače


ikona
Sam.Vimes
castingpaul bullionthe witcheryasen atourzaklínač
Kdo si zahraje Geraltovy kolegy v řemesle? 

Seriálový Zaklínač má již bezmála dva měsíce od premiéry první řady, takže pozornost fanoušků se už plně upíná ke střípkům informací o pokračování. Od druhé řady se mimo jiné očekávala i účast dalších zaklínačů, což teď máme potvrzené, i se jmény jejich hereckých představitelů. Objeví se čtenářům (i hráčům) známí zaklínači Lambert a Coën, prvního jmenovaného si zahraje Paul Bullion, jehož jsme mohli vidět například v Peaky Blinders nebo Bastard Executioner. Coëna si zahraje Yasen Atouf, který se mihnul třeba v seriálu Strike Back. Oba by se měli objevit nejméně ve třech epizodách a dá se předpokládat, že právě tak dlouho se také zdržíme na hradě Kaer Morhen, zaklínačské základně.

O dalších zaklínačích z knih, Vesemirovi a Eskelovi, se v souvislosti se seriálem zatím nic neví. Vesemir ale dostane již dříve oznámený animovaný film. Druhá řada Zaklínače se začala natáčet před pár dny v lokacích v anglickém Surrey, kde by měl štáb strávit přibližně týden. Celé natáčení by se mělo uzavřít někdy v srpnu, pak začne post-produkce a premiéry se dočkáme během  příštího roku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace