Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zaklínač obsadil Geraltova mentora Vesemira


ikona
Sam.Vimes
castingkim bodniathe witchervesemirzaklínač
Nejočekávanější postava druhé řady Zaklínače má konečně tvář. 

Zaklínač už natáčí druhou řadu a postupně se dostávají ven novinky o přírůstcích k obsazení. Po třech dalších zaklínačích konečně dostala tvář i pravděpodobně nejočekávanější postava druhé série - Geraltův mentor Vesemir. Nezahraje si ho fanoušky prosazovaný Mark Hamill ani Mads Mikkelson nebo Michael Keaton, jimž údajně byla role nabízena. Vesemira nakonec ztvární Kim Bodnia. Čtyřiapadesátiletého dánského herce znáte pravděpodobně ze seriálu Killing Eve nebo z kriminálky Broen. Vesemir je nejstarší a nejzkušenější ze zaklínačů a pamatuje ještě doby, kdy jich bývalo mnohem víc. Pro Geralta je otcovskou postavou.

K již dříve oznámeným hercům patří Yasen Atour (Young Wallender) jako Coen, Paul Bullion (Peaky Blinders) jako Lambert a Thue Ersted Rasmussen (Fast and Furious 9) jako Eskel, všichni tři taktéž zaklínači. Těšit se můžeme také na Kristofera Hivju ze Hry o trůny, jeho rolí bude Nivellen z povídky Zrnko pravdy. S premiérou druhé řady se počítá na příští rok, ještě předtím se ale dočkáme animovaného filmu o Vesemirovi The Witcher: Nightmare of the Wolf.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace