Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Langdon má tvář


ikona
Sam.Vimes
castingdan brownlangdon
Kdo si zahraje symbologa z knih Dana Browna po Tomu Hanksovi?  

Symbolog Robert Langdon se objevil v již pěti románech od Dana Browna a tři z nich se dočkaly filmových adaptací od Rona Howarda s Tomem Hanksem v hlavní roli. Třetí z filmů, Inferno, se podívalo na plátna kin v roce 2016, dlouhých sedm let po Andělech a démonech a zájem tehdy už ochladnul. Do čtvrtého filmu se tedy nikdo nehrnul a Langdon to zkusí v televizním formátu na stanici NBC. A teď už i víme, kdo si ho zahraje - Ashley Zukerman.

Zukerman je především seriálový herec, aktuálně si zahrál v Succession, dále má za sebou třeba seriály Designated Survivor, The Code nebo Manhattan. Jeho novinka nazvaná jednoduše Langdon má volně adaptovat román Ztracený symbol. Ten se odehrává ve Washingtonu, D.C., točí se okolo svobodných zednářů a Langdon hledá svého uneseného mentora. Zatímco kniha se ale odehrává mezi Da Vinciho kódem a Infernem, seriál má být prequelem s mladším Langdonem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace