Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hellraiser míří na HBO


ikona
Diego.Dorlan
cenobitécenobitesHBOHellraiserhororPinhead
HBO si pro nás chystá hororový seriál. 

Televizní gigant HBO začíná plánovat další velký projekt. Tím by se měl stát Hellraiser, který si získal v minulosti kultovní status mezi hororovými filmy. Za tímto nově vznikajícím projektem stojí David Gordon Green, který produkoval poslední Halloween z roku 2018. V seriálu by se měl postarat o režii pilotu a několika dalších dílů. O scénář se postarají Mark Verheiden a Michael Dougherty. Verheidenův rukopis jsme mohli vidět například v Daredevilovi (seriál) či Hrdinech. Dougherty má na svém kontě poslední Godzilu.

Seriál by neměl být pouze novým projektem, ale údajně by měl navázat na předchozí tvorbu v universu Hellraisera. Jak přesně se bude s předchozí látkou pracovat sice nebylo oznámeno, ale mělo by se “stavět na pevných základech” s cílem rozšíření celého universa. Můžeme tak určitě očekávat návrat oblíbených, ale děsivých cenobitů s Pinheadem v čele. Zároveň vzniká také film na motivy Hellraisera, ale ten s tímto seriálem nemá žádnou spojitost. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace