Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nicolas Cage si zahraje Pána tygrů!


ikona
Sam.Vimes
joe exoticnicolas cagepán tygrůtiger king
Hraný seriál podle událostí Pána tygrů získal do hlavní role pořádný úlovek. 

Nicolas Cage si zahraje hlavní roli v osmidílné minisérii o Joe Exoticovi, který se sám popsal jako: „Král tygrů, ozbrojený homosexuální vidlák s mulletem“. Projekt, na němž pracuje Dan Lagana, showrunner série American Vandal, si v příštích několika dnech začne hledat televizní stanici nebo streamovací platformu. Joe Exotic stojí ve středu dokumentu Tiger King o chovu velkých koček v USA, který se okamžitě stal fenoménem a během prvních deseti dnů po zveřejnění si jej pustilo přes 34 milionů diváků.


Neuvěřitelné události a zástup výstředních postav s Joem v čele dělají z Pána tygrů ideální námět. Cage sice Joeovi není moc podobný, ale v kontextu jeho šílených hereckých kreací posledních (mnoha) let a přepálenosti samotného Joea, je tohle dokonalý casting. Nebo přinejmenším něco, co se prostě musí vidět. A Cageův agent buď opravdu neumí říkat „ne“ nebo si Cage vybírá role podle internetových diskuzí. Projekt je technicky vzato založený na článku Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild (tj. má na něj koupená práva), nejde však o jediný připravovaný hraný seriál na toto téma. Druhý seriál vychází z podcastu jménem Joe Exotic a produkuje jej Kate McKinnon (SNL), jež si zároveň zahraje roli Carol Baskin, Joeovy nemesis.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace