Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lovci pokladů se dočkají seriálu


ikona
Spooner
cagedisneylovci pokladůnicolas cage
Dobrodružná série s Nicolasem Cagem opravdu neřekla poslední slovo. 

Lovci pokladů je jedna z těch posledních filmových sérií Nicolase Cage, v níž hrál ještě příčetně, byla celkem fajn a navíc dokázala solidně vydělat. I když 13 let stará dvojka už nebyla takovým trhákem, pořád utržila celkem dost peněz a o pokračování se od té doby sem tam mluví. A podle posledních zpráv z ledna se na filmové trojce s Cagem či Diane Kruger opravdu pracuje a aktuálně se sepisuje scénář. Jenže tím těžení této dobrodružné značky rozhodně nekončí.

Ano, Lovci pokladů se dočkají seriálu a to na streamovací službě Disney+. Jednání a práce na seriálu pak potvrdil producent značky Jerry Bruckheimer. Podle něho už je dokonce hotov scénář pilotu a nástřel dalších epizod, takže rozhodně nejde jen o žádné plané řeči. Seriál však asi nebude mít s filmy nic společného a na staré známé postavy v něm můžeme zapomenout. Místo toho dostaneme nový tým mladých hrdinů, jež budou taktéž hledat poklady spjaté s historií Spojených států. S návratem staré gardy se pak počítá jenom do chystaného filmu. Což o to, Disney+ se každý nový seriál, jenž nebude spjat se Star Wars či Marvelem, určitě hodí. Uvidíme, zda ovšem zrovna tato série bude mít v seriálové podobě co nabídnout.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace