Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spock se dočká seriálu


ikona
Spooner
cbsdiscoverypicardspockstar trekStrange New Worlds
Legendární postava ze Star Treku se po Discovery vrátí. Na jaké další staré známé se můžeme těšit? 

Zatímco filmové univerzum Star Treku se zaseklo na mrtvém bodě, v seriálovém rybníčku a v péči streamovací služby CBS All Access se legendární značce hodně daří. Discovery se stalo pro tehdy začínající službu velkým hitem, na němž byl navíc velký rozpočet zatraceně vidět. A letošní návrat Picarda u trekkies vlastně také zabodoval. A jelikož hlad po dalších vesmírných dobrodružstvích evidentně nekončí a CBS vidí v tomto universum svou zlatou žílu, dočkáme se dalšího trekovského zářezu.

V novince Star Trek: Strange New Worlds se vydají na své seriálové dobrodružství kapitán Pike, Number One a zejména Spock. Tahle trojice se objevila v druhé řadě Discovery a dočkala se velkého fanouškovského ohlasu. A to tak velkého, že nyní Anson Mount, Rebecca Romijn a Ethan Peck, jenž v roli Spocka u trekkies evidentně obstál, fasují vlastní seriál. Ten by nám měl logicky nabídnout mise lodě Enterprise před tím, než se zde kapitánem stane James T. Kirk. A jelikož název projektu odkazuje na jeden z jeho monologů v původním seriálu, dá se asi Kirkův příchod dříve či později předpokládat. Záštitu nad projektem opět převezme Alex Kurtzman a Akiva Goldsman, kteří mají pod palcem prakticky celé toto seriálové univerzum. Jsem zvědav, jestli se jim i do třetice podaří potěšit skalní fandy, nebo se jim už těžení slavné série přestane vyplácet. Tohle sympatické obsazení si ovšem svou seriálovou šanci jistě zaslouží.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace