Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Keira Knightley konečně v seriálu


ikona
krauset
hulukeira knightleythe other typist
O čem bude nový seriál s britskou hvězdou? 

Keira Knightley se po dlouhé době objeví v televizní produkci. Britská herečka ztvární „ďábelskou“ sekretářku Odalie v adaptaci románu Suzanne Rindell The Other Typist. Příběh se odehrává v New Yorku 20. let, takže je díky svému zasazení nevyhnutelně  přirovnáván k Velkému Gatsbymu. Vypráví příběh Rose, spořádané písařky policejního oddělení, kterou přitahuje glamour svět podsvětí, jímž se obklopuje její nová kolegyně Odalie (Knightley). Když pak dojde ke zločinu, přestane být zřejmé, která z žen je ve skutečnosti tou zrádnou. 

 

Román, vydaný jako debut v roce 2013 a popisovaný jako psycho-sexuální thriller, zadaptuje Ilene Chaiken, autorka seriálu The L World (Láska je láska) a výkonná producentka Příběhu služebnice, vlajkové lodi Hulu, kde se seriál objeví. Jako výkonná producentka bude fungovat i Keira Knightley, jež televizní role doposavad spíše přehlížela, pomineme-li adaptaci Doktora Živaga z roku 2002 a Počátek Země Nezemě (2011). 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace