Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Taková moderní rodinka spin-offu?


ikona
Spooner
abcmodern familytaková moderní rodinka
Jaké známé postavy ze slavného sitcomu se možná vrátí na obrazovky?  

Komediální Modern Family aka Taková moderní rodinka patřila mezi nejsledovanější a zároveň nejoceňovanější sitcomy poslední dekády, který si neskutečných 11 sezón dokázal držet nejen velmi slušnou sledovanost, ale vlastně stále i celkem solidní kvalitu. Jenže každý hit musí jednou skončit a famílie Pritchettů a Dunphyů se s diváky nadobro rozloučila zkraje tohoto roku. Tedy aspoň část z nich. Stanice ABC, která nyní komediálních hitů zrovna moc nemá, totiž před pár měsíci začala samozřejmě přemýšlet o klasickém živení značky v podobě spin-offu. A jak se zdá, tak tato varianta je pořád aktivně na stole. 

Jeden z tvůrců kultovního seriálu Christopher Lloyd totiž nyní potvrdil, že společně s týmem scenáristů na spin-offu opravdu pracují a dávají dohromady všemožné nápady. Seriálový bratříček by se pak mohl podle všeho točit okolo manželů Mitche s Camem a jejich rodinky. Tak nějak automaticky se tak asi počítá s účastí Jesseho Tylera Fergusona i Erica Stonestreeta. Lloyd ovšem zároveň dodává, že rozhodně nechtějí točit spin-off za každou cenu. Navázat na úspěch Modern Family totiž není zrovna lehké a scenáristé se chtějí k této možnosti uchýlit pouze v případě, že si budou jisti zajímavým příběhem. Což je vlastně dobře, protože další zbytečný komediální spin-off asi nechce nikdo. Tedy kromě ABC, jež by novince asi nejraději dala hned zelenou. Doufejme tedy, že k žádnému zbytečnému ždímání značky v tomto případě opravdu nedojde.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace