Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Michael Keaton a drogová závislost


ikona
Spooner
dopesickhulumichael keaton
Oblíbený herec a jeden z nejlepších Batmanů se objeví v ambiciózní minisérii.  

Michael Keaton patří mezi ty (ne)stárnoucí herecké sympaťáky, jehož vidíme na plátně vždycky rádi. Nejen, že má talent a charisma, ale navíc si i tu sebeblbější roli vždy zatraceně užívá. Před pár lety se mu navíc díky oscarovkám Birdman a Spotlight povedl parádní herecký comeback, jenž potvrdil rolí jednoho z nejlepších marveláckých záporáků ve Spider-Manovi a celkově má prostě solidní formu. Tu se nyní bude snažit prodloužit výletem do seriálového pole.

Zahraje si totiž v minisérii Dopesick od streamovací služby Hulu. Ta bude, ve stylu známého dramatu Traffic – nadvláda gangů od Stevena Soderbergha, mozaikou několika příběhů točících se okolo závislosti na opiátech. Projekt nás tedy zavede do několika odlišných lokací – do zoufalé komunity horníků, do kanceláří protidrogového oddělení či do zákoutí farmaceutických firem. Keaton si pak v novince zahraje Samuela Finnixe, hodného a vlídného doktora ze starého školy, jenž se zaplete do děsivého farmaceutického tajemství. Celý projekt si pak vezme na starost režijní veterán Barry Levinson, tvůrce takových klasik jako Rain Man či Vrtěti psem. Ten už sice nemá v posledních letech tak výtečnou formu, tato látka by mu ovšem mohla docela sednout. Scénář sepíše tvůrce hip-hopového hitu Empire, Danny Strong, a Hulu nemá ve zvyku vybírat si špatné projekty. Tohle zkrátka vypadá velmi slibně.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace