Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Herní Cyberpunk se dočká seriálu


ikona
Spooner
cyberpunkedgerunnerskeanu reevesnetflix
Jedna z nejočekávanějších her roku míří na Netflix!  

Poté, co se před několika dny konečně objevila v obchodech extrémně vyhlížená dvojka The Last of Us, je nejspíš nejočekávanější hrou roku ambiciózní sci-fi Cyberpunk 2077 od společnosti CD Projekt, tvůrců herního Zaklínače. Hra nás zavede do futuristického města Night City, v níž budou lidé modifikováni různými vychytávkami, objeví se zde i Keanu Reeves a celkově se od téhle hry nečeká na podzim nic jiného než extrémní pecka. A studio ví, jaký šťavnatý materiál s dalším velkým potenciálem má momentálně v ruce. A hodlají ho zde i nadále těžit.

Cyberpunk se totiž dočká seriálu na samotném Netflixu! Novinka Cyberpunk: Edgerunners ale nebude vysokorozpočtovým výletem do budoucnosti ve stylu Altered Carbon, ale nejspíš dost stylovým anime seriálem. Bude se jednat o desetidílný samostatný příběh ze známého světa, v němž se dítě z ulice snaží přežít ve městě závislém na technologii a tělesných úpravách. Rozhodne se proto přidat ke skupině žoldáků, kteří si říkají Edgerunners. Anime kousek bude mít na svědomí japonské studio Trigger a celkově se okolo projektu motají jména, jež mají s anime i hrami dost zkušeností. S premiérou se počítá v roce 2022. O diváky mezi herními fanoušky má Netflix zřejmě postaráno už teď.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace