Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Červenec 2020


ikona
krauset
30 rockbrave new worldclose enoughlittle voicePREMIERYumbrella academy
Na co se můžeme těšit v prvním prázdninovém měsíci? 

Na jaké novinky a navrátivší se seriály se můžeme těšit v červenci? HBO Max nabídne animovaný komediální seriál Close Enough od tvůrce Emmy oceněné Regular Show vyprávějící o partě spolubydlících v Los Angeles. Také ale o cestování v čase a vražedných figurínách a o méně každodenním problému, jak skloubit rodinu a práci. V tentýž den na téže platformě debutuje i Expecting Amy o zákulisí loňské komediální tour těhotné Amy Schumer.

 

Little Voice zazní na Apple TV+ 10. července. Příběh talentované muzikantky v New Yorku produkuje J. J. Abrams, originální písně napsala Sara Bereilles, držitelka Grammy.

15. července spatří světlo světa Brave New World, adaptace slavného Huxleyho dystopického románu Konec civilizace, v níž je obyvatelstvo Nového Londýna otupováno a ovládáno skrze všudypřítomnou nabídku slastí. V hlavní roli se představí Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story), dále Jessica Brown Findlay (Downton Abbey), Harry Lloyd (Viserys ze Hry o trůny) a Demi Moore. 

30 Rock Upfront Special bude po Parks and Recreation další jednodílné setkání castingu oblíbeného seriálu v rámci comedy special, k němuž dojde 16. července. Cursed (Prokletá) od Franka Millera bude mít na Netflixu premiéru 17. července. Půjde o fantasy o čarodějce Nimue (Katherine Langford), jež se potká s Artušem během jeho pouti za mocným mečem. 

Na konci měsíce, konkrétně 31. července, pokračuje na Netflixu druhou řadou The Umbrella Academy o superhrdinech, kteří se sjednotí po smrti svého adoptivního otce, aby řešili záhadu jeho smrti. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace