Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Crown skončí o sérii později


ikona
Spooner
crownkorunanetflix
Netflix se nakonec drží původního plánu a naservíruje královské pecce ještě jednu řadu.  

Okolo oceňovaného královského hitu The Crown aka Koruna se v posledních měsících děje docela dost věcí. Čtvrté řady od Netflixu se naštěstí dočkáme ještě letos, protože tvůrci stačili natáčení dokončit těsně před propuknutím pandemie. Jinak se ovšem krátilo. Internetový gigant a tvůrce seriálu Peter Morgan totiž před pár měsíci prohlásili, že místo původně plánovaných šesti řad se nakonec dočkáme pouhých pěti. Podle jeho tehdejších slov se totiž vyprávění o královské rodině dostalo do toho správného časového období a místa, v němž by bylo příběh skvělé uzavřít. Jenže teď je zase všechno jinak.

Morgan a Netflix se totiž nakonec vrací k původnímu plánu a Koruna byla nečekaně obnovena na šestou, a tentokrát opravdu poslední sezónu. Co vedlo k této změně názoru? Práce na páté řadě jsou totiž v plném proudu a Morgan si během nich uvědomil, že mnohé situace a události musí zkrátka více rozepsat a zaslouží si více prostoru. Návrat k šesti řadám proto rozhodně neznamená, že by se Morgan rozhodl přidat děj a seriál tak skončil v současnosti. Ne, dění okolo prince Harryho a Meghan Markle prý rozhodně čekat nemáme. 

Královský kousek má stále skončit v době, kdy měla skončit pátá sezóna (tedy zhruba na začátku nového tisíciletí), jen se zkrátka dá plánovanému příběhu mnohem více prostoru a péče. Což je v tomto případě rozhodně dobrá zpráva a je fajn, že Morgan nechce zbytečně krátit a něco uspěchat. A že má na Netflixu evidentně volnou ruku. Tvůrci pak v posledních dnech také oznámili, že role princezny Margaret se po Vanesse Kirby a Helen Bonham Carter ujme Lesley Manville z Nitě z přízraků či sitcomu Máma. Objeví se tak vedle již dříve ohlášené Imeldy Staunton v roli Alžběty II.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace